Egy-egy sávban halad a forgalom

2024.07.06. 08:40

Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M6-os autópályán

Bama.hu

Burkolatfelújítási munkák zajlanak M6-os autópályán,
- Ráckeresztúr térségében. A 33-as és 39-es km között a forgalom, mindkét oldalon a leállósávon halad. 
- Adony és Kulcs között. Az 54-es és 59-es km között a forgalom a Villány felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán – Budapest irányában – az 57-es jelű Szentmihályi pihenőt is lezárták. 
- Dunaújváros közelében a Villány felé vezető oldalon. A 69-es és 71-es km között a leállósávot és a 70-es jelű Dunaújváros-dél / Mezőfalva / Sárbogárd csomópontot is lezárták az érintett irányban. 

Aszfaltoznak az M60-as autópályán, Bóly közelében. Az 5-ös és 8-as km között a Pécs felé közlekedőket a belső sávba terelik. 

A 6-os főúton, 
- Pécsett, a 198-as km-nél kábeleket fektetnek, ezért a belváros felé vezető két sávot lezárták. A forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 
- a 200-as km-nél burkolatfelújítás kezdődött. A Pécs belváros felé vezető oldalon a külső sávot elkerítették a forgalom elől.  
- Szigetvár után, a 235-ös km-nél aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat. 
- a 241-es km-nél ugyancsak aszfaltozás végett kell félpályás korlátozásra számítani! 

Az 58-as főúton,
- Pécsen, a Siklósi úton, az 1-es km közelében csatornáznak. A kifelé tartó sávokat lezárták, a forgalom a másik oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. 
- Szalánta belterületén, a 12-es és 15-ös km között csatornáznak. Félpályás lezárásra, jelzőlámpás irányításra kell számítani! 

A hétvégén a kamionstop július 6-án, szombaton 15 órától, július 7-én vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!