A nézők történeteit viszik színre

2022.12.14. 08:55

Fordulatokban gazdag előadással várnak mindenkit a Playback Színház művészei

Titkok és varázslatok elevenednek meg a Pécsi Playback Színház jóvoltából december 14-én, este 7 órától a Művészetek és Irodalom Házának pódiumán.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Bencsik Ádám

A nézők történetei elevenednek meg a színpadon, amelyben a fordulatok és a meglepetések kapnak fontos szerepet. Olyan igaz történetek válnak színdarabbá, mint egy 6 éves kislány élménye a Mikulásról, aki egyszerre fél és várj, hogy találkozhasson vele. De, amikor megérkezik, elájul az izgatottságtól, az édesapa pedig megörökíti a pillanatot. Mesélnek egy nézésről, egy olyanról, amit nő még nem vetett férfira. Egy egyéves kislány pillantásáról az édesapjára. De lesz még itt minden más, izgalom, megbocsátás, szerelem, szeretet és jó sok titok is.

A másfél órás előadás során az improvizációs színház olyan formájában elevenednek meg a történések, amelyek az interaktivitást, a történetmesélést állítják a középpontba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!