Fesztivál

2023.03.25. 21:41

BorZsongásra és Borpiknikre invitálnak a Villányi borvidéken

A Villányi borvidék több programmal várja a borozni vágyókat a következő időszakban.

Zs. K.

Fotó: Löffler Péter

Az április 28-i hosszú hétvégére szervezett BorZsongás Fesztiválon a résztvevők számos pince- és dűlőtúra valamint borkóstoló közül válogathatnak a különböző pincészeteknél, emellett például a palkonyai Mokos Pincészet szabadtéri kalandjátékra, nyomozós-borozós játékra is invitálja a borvidékre érkezőket. 

Ezen kívül több helyszínen teraszkoncerteket is rendeznek. A részletes programokról a villanyiborvidek.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők, ahol egyébként már az idén először megrendezett, május 6-i Tavaszi Borpiknik részletes programja is megtalálható. Az eseményen résztvevők két útvonal közül választhatnak és mindkettő esetében három állomásra szállítják őket a szervezők, ahol borkóstolókkal, finom falatokkal és játékokkal várják őket a házigazdák. 
A Tavaszi Borpiknik túra a Villányi Rendezvénytérről indul buszos transzferrel, majd a program végén oda is érkezik vissza. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában