Baranya

2024.02.02. 07:20

Pénteki programsoroló

Bama.hu

Színház

Bóbita Bábszínház (Felsővámház u. 50.): Tipegő-topogó (10.00).

Janus Egyetemi Színház (Zsolnay V. u. 16.): Anyegin (19.00).

Pécsi Harmadik Színház (Hajnóczy J. u. 41.): Fergeteges komédia, avagy Anyák és lányok (19.00).

Pécsi Nemzeti Színház (Színház tér 1.): Nyolc nő (Sipos László bérlet, 19.00),

Turmix

Cella Septichora Látogatóközpont (Sétatér): Éjszakai tárlatjárat. Fejlámpás séta az ókeresztény temető labirintusában. Sötétben, csupán egy fejlámpa fényével, vegyen részt egy misztikus élményben (17.00).  

Ős-Dráva Látogatóközpont (Szaporca): Vizes élőhelyek világnapja. A világnap alkalmából a Duna és a Dráva jellegzetes élővilága mutatkozik be az érdeklődőknek (10.00).

Pannon Ablak (Komló, Kossuth L. u. 16.): Cserna-Szabó András: Zerko-Attila törpéje című új történelmi regényéről beszélgetünk, majd Zoomon keresztül az íróval. A részvétel ingyenes (19.00).

Pintér-kert Arborétum (Tettye tér 9.): Idegenvezetés a Pintér-kert Arborétumban. A résztvevők szakvezető kalauzolásával betekintést nyerhetnek a közel százéves múltra visszatekintő gyűjteményes kertben megtalálható különleges örökzöldek, gyümölcsfák, díszfák világába (10.00).

Zsolnay Kulturális Negyed (m21 Galéria): Beszélgetés Seres Tamás rendező, forgatókönyvíróval a Breuer című filmről (17.00).

Zsolnay Kulturális Negyed (E78 Koncertterem): Szeretetkertben önmagunkkal és egymással – dr. Piczkó Katalin előadása (19.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!