Táncházzal is készülnek

2024.02.10. 07:50

Vidám, jókedvű eseményre várják a családokat a könyvtárba

Igazi farsangi mulatsággal készül a Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom könyvtára február 10-én délelőtt 10 és délután 6 óra között.

Czeczon Enikő

A Farsang farka címet viselő esemény nem meglepő módon a farsangi időszakra épül, így mindenképp garantált, hogy egy vidám, jókedvű eseményre számíthatnak a gyerekek és a felnőttek egyaránt. A farsang farka egyébként karnevált jelent, ami a csúcspontja ennek az időszaknak. Ez a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap. 

A Körbirodalom ünnepsége délelőtt 10 órakor rajtol, amikor is arcfestéseket kérhetnek a gyerekek, majd készíthetnek farsangi kalapokat és álarcokat is. Egészen délután 1 óráig lesz erre lehetőségük mindezekre, majd 3 órától a gyermekkönyvtárosok előadásában papírszínház lesz látható, majd ezután farsangi táncházzal készülnek az érdeklődők kicsiknek.

Fontos információ, hogy azok a családok, akiknél a gyermek, gyermekek jelmezben érkeznek, az eseményen tombolasorsoláson vehetnek részt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!