Jubileum

2024.05.17. 11:30

Harmincadjára nyitnak ki pünkösdkör a pincék Palkonyán

Különleges év az idei a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék életében, hiszen harmincadik alkalommal várják a szervezők az érdeklődőket a pünkösdi hétvégére.

Czeczon Enikő

Bor, mámor, Palkonya. A tavalyihoz hasonlóan most is sokan piknikeztek

Fotó: Löffler Péter

Május 18-án és 19-én nyitott pincékkel, gasztroműhelyekkel, családi programokkal, koncertekkel, összművészeti kavalkáddal, kézműves vásárral és foglalkozásokkal és természetesen borokkal és ételekkel készülnek a látogatóknak.

Május 18-án a a Malomparkban fellép a Nihil Chips akusztikus duó, a Bohemian Brass Band és az Irie Maffia. A Faluházban nosztalgia mozival várják az érdeklődőket, amelynek középpontjában Palkonya áll, és szintén ezen a napon látható lesz a Sunseekers: Hátunk mögött a surrogás című színdarab.

Május 19-én a palkonyai mozit még megnézhetik a vendégek, de a nap folyamán a Pécsi Pannonius Irodalmi Kör tagjai is felolvassák verseiket.  

A pincészetek közül az esemény keretében látogatható lesz a Beck’s Borverenda, a Haraszti Birtok, a Haraszti Családi Pincészet, a Hárságyi Pince, a Kis Mokos Pince, a Mokos Pincészet, a Németh és Németh Pincészet, a Palkonyha, a Pavilon Palkonya/Blázsovics Pince, a Pintér Pince, a Trifla Kóstolóház, a Vaj Bisztró, a Varga Pince és a Zsirai Pincészet. 

Az eseményen való részvételi információkért keressék fel a Palkonyha weboldalát, vagy a Palkonyai Nyitott Pincék Facebook-eseményét

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!