Babaszínház is lesz

2024.05.16. 19:15

Száz százalékban a gyerekekre fókuszál a PécsLIT Kölyök

A Csorba Győző Könyvtár május 18-án tartja a Tudásközpontban a PécsLIT Kölyök című rendezvényét, amely az őszi PécsLIT Fesztivál előfutára. Azt azonban érdemes tudni, hogy a májusi esemény a gyerekekről és a gyerekeknek fog szólni.

Czeczon Enikő

Az intézmény konferenciatermében babaszínházzal veszi kezdetét az esemény Icurka-picurka címen, majd ezt követően kötetbemutatókat tartanak, amely során Simonfalvi Ancsa (A csodálatos nagyapó), Harcos Bálint (A boszorkánycica) és Kertész Erzsi (Panthera - A hógömb fogságában) beszélnek könyvükről és olvasnak fel belőlük.

A Körbirodalom Gyermekkönyvtárban, amely az épület negyedik emeletén található,  Oravecz Gergely képregényrajzoló-workshopot tart, amelyet 10-14 éveseknek ajánlanak. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, amit a [email protected] oldalon lehet megtenni.   

A Nagyelőadóban pedig Varró Dániel és Molnár György zenés irodalmi gyermekműsorát láthatják majd, illetve napközben az aulában kézműves foglalkozásokkal, társasjáték kuckóval (Pécsi pagony) és Mese-Tér-Kép alkotófoglalkozással várják az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!