kézilabda

2019.10.19. 11:04

A derbin is megtelhet a mislenyi lelátó

Baranya megyei rangadót rendeznek a női kézilabda NB I. B-s bajnokság 5. fordulójában, ma délután 18 órakor az eddig hibátlan Kozármisleny fogadja a rivális Mohács csapatát.

Szabó D.

A házigazda remekül kezdte a szezont, négyszer győzött, s egyszer sem kapott ki, a Duna-partiak viszont három vereség mellett csupán egy alkalommal hagyták el nyertesen a pályát. A forma és a hazai környezet egyértelműen Kovács Tamás együttese felé billenti el a mérleget, de egy ilyen derbin bármi megtörténhet.

Emellett a remek hangulat is garantált, minden bizonnyal teljesen megtelik a kozármislenyi sportcsarnok lelátója. Legutóbb ezen a helyszínen április 12-én találkoztak a felek, akkor a Mohács mindösszesen egy góllal maradt alul a későbbi bronzérmessel szemben.

A két pécsi NB I. B-s férfi-kézilabdacsapat is pályára lép, méghozzá szintúgy 18 órakor: a sereghajtó PEAC a PLER-Budapest vendége lesz, a PVSE pedig a Tatát fogadja a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában