Táncsport

2020.04.04. 16:03

Kreatív megoldással maradnak formában

Az egész sportvilágnak, így a táncosoknak is feladta a leckét a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet. Egy kis kreativitás segítségével azonban otthon is formában lehet maradni.

Sz. D.

A Pécsi Fordan Táncklub edzői, oktatói a közösségi médiában több csoportot hoztak létre, amelyekben közel 200 táncost regisztráltak. Több előre fölvett koreográfiát, bemelegítő, technikai és stretching gyakorlatot készítettek a táncosaiknak, akik egész héten bármikor foglalkozhatnak az anyaggal és elsajátíthatják azt.

Ráadásul a legjobbak jutalomban részesülnek a kényszerszünet utáni első fordanos gálán, ahol az edzői értékelések alapján eredményt hirdetnek műfajonként és korcsoportonként. Az első három helyezett serleget, érmet és oklevelet kap a rendezvényen.

Az már biztos, hogy 2020. első félévének versenyei nem lesznek megtartva, hiszen a Magyar Táncsport Szakszövetség és a Magyar Látványtánc Sportszövetség is törölte ezeket a versenynaptárból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában