Tánc

2021.05.08. 12:30

Beköltöztek új otthonukba a fordanosok

Sz. D.

Negyvenéves fennállása legnehezebb időszakát élte át a Pécsi Fordan Táncklub, amelynek nem csak a pandémia nehézségeivel kellett megküzdenie. Novemberben kiderült, hogy el kell hagyniuk Batthyány utcai otthonukat, ahol 13 évig működött a sportegyesület.

- Gyorsan kellett cselekedni, hiszen a klub közel 200 táncosa, valamint a partnerklubok táncosai is várták a megoldást

– mondta el lapunknak Papp Viktor, a Fordan Táncklub vezetője.

– A megoldást a pécsi Indóház téren a Delta Rendezvényház első emeleti helyiségei jelentették, 2020. december elején itt kezdődhetett meg az új Fordan Tánccentrum kialakítása. A kivitelezés nívósra sikerült, úgyhogy idén január végétől már a korlátozások betartásával kezdték az új helyen működésüket.

Papp Viktor elárulta, májustól új kezdeményezéssel, a Dance Harmony Mozgásterápiával várják a nagyrészt 16 év feletti, illetve felnőtt érdeklődőket. Hozzátette, a projekttel öt új tánc- és mozgásműfajjal gazdagodik a Fordan Táncklub amúgy is színes palettája (Sensual Dance, Stilettó Dance, Ladies Dance, Dance Pop, Bor Jója).

– A táncklub vezetői bíznak benne, hogy a több mint egy éve tartó pandémia után sok embernek szereznek örömet a Dance Harmony projekttel – fogalmazott Papp.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában