kosárlabda

2022.08.05. 16:01

A Rátgéber Akadémia szakembere is segíti a válogatottat

Kedd óta az Európa-bajnokságra és világbajnoki selejtezőkre készülő felnőtt férfi válogatott munkáját segíti Stefan Pajic, a Rátgéber Nemzeti Kosárlabda Akadémia erőnléti edzője.

K. B.

Forrás: Rátgéber Akadémia

A magyar felnőtt férfi válogatott megkezdte a felkészülést az augusztus végi világbajnoki selejtezőkre és a szeptemberi Európa-bajnokságra. Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány különleges fizikai programmal indította ezt az időszakot, s ebben a programban tölt be fontos szerepet a Rátgéber Nemzeti Kosárlabda Akadémia erőnléti szakembere, Stefan Pajic.

– Váratlanul érkezett a felkérés, épp ezért nagyon örülök neki, hogy az Akadémia támogatta, hogy részt vehessek a válogatott szakmai programjában – fogalmazott Stefan Pajic, az akadémia honalpjának. – Nagyon büszke vagyok rá, hogy a magyar nemzeti csapat stábját erősíthetem, hatalmas megtiszteltetés ez számomra! A legjobb tudásom szerint szeretném képviselni az Akadémiát, ahol rengeteget fejlődtem, nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodtam az elmúlt években, ezért nagyon hálás vagyok Rátgéber Lászlónak és Marko Stojanovicnak.

Bár az NB I. B. Piros-csoportjára trenírozó férfi gárda is megkezdi jövő hétfőn a tréningeket az akadémián, a játékos nevelde vezetői nem gördítettek akadályt a tréner útjába, így augusztus 12-ig a nemzeti csapat mellett dolgozhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában