Kosárlabda

2022.09.18. 11:07

A Roma nyerte a Rátgéber Akadémia tornáját

Remek hangulatú, de ami még ennél is fontosabb, magas színvonalú nemzetközi tornát szervezett kora őszre a Rátgéber Nemzeti Kosárlabda Akadémia, hogy U16-os csapatának játékát a lehető legjobb ellenfelek ellen csiszolhassa.

K. B.

Forrás: NKA Pécs

A megmérettetésből végül a Stellazzura Roma került ki győztesen felül múlva a kiváló FC Barcelona gárdáját is. A harmadik helyen a másik olasz csapat, az Orange1 Bassano végzett, s ezzel az utolsó helyre lökte az NKA Pécs csapatát, amely minden mérkőzésén óriásit küzdött. Ezt az is jól mutatja, hogy a katalánokkal szemben csak 9, a Bassano ellen csak 7 ponttal maradt alul. Egyedül a végső győztes tudta fölényesen verni.

Eredmények: Orange1 Bassano–Barcelona 50-70, NKA Pécs–Stellazzurra Roma 55-73,  Roma–Bassano 80-63, Barcelona–NKA Pécs 79-70, Bassano–NKA Pécs 72-65, Barcelona–Roma 71-74

A végeredmény: 1. Roma, 2. Barcelona, 3. Bassano, 4. NKA Pécs.

A torna All Star ötöse: Kiss Keve Botond (NKA Pécs), Amadou Coulibaly (Bassano), Joan Onoaruma (Barcelona), Giovanni Granai (Roma), Junior Kemm (Stellazzurra).

A csapat legjobb játékosai: Mezőfi Márk (NKA Pécs), Francesco Carnevale (Bassano), Pol Pena (Barcelona), Vuk Scepanovic (Roma).

A döntő legértékesebb játékosa (MVP): Prince Lumena (Roma).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában