Labdarúgás

2023.09.23. 10:02

Hét együttes különösen ki van már éhezve a sikerre a vármegye háromban

Móga Richárd

Fotó: Fehér Gábor

A legutóbbi AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as forduló után kijelenthetjük, hogy minden együttes pályára lépett már a 2023/24-es idényben, de hét labdarúgócsapat még nem szerzett pontot. 

A Czibulka-csoportban két klub ragadt be a rajtnál, ráadásul könnyen lehet, hogy a negatív széria tovább tart, hiszen a sereghajtó Bogád-Pogány SE a harmadik helyen tanyázó Hosszúhetényt látja vendégül, míg a tizenegyedik Mágocs a dobogó második fokán álló Olasz otthonában próbálhat szerencsét. 

A Csík mezőnyében a Szigetvár, a Mozsgó és a Pellérd kullog a tabella végén. Utóbbinak nem lesz könnyű dolga, hiszen az éllovas Vajszlóhoz látogat, a Mozsgónak is minden erejére szüksége lesz a Baksán, de a Szigetvár szerencsével sikerrel járhat Szabadszentkirályon. 

A Dárdaiban a sereghajtó Geresdlak fújhat egyet, hiszen nem lesz érdekelt a közelgő körben, de a szintén pont nélküli Kölked az előtte álló Dunaszekcső ellen mérkőzhet meg, így nem kizárt, hogy meglesz az első idei pont. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 4. forduló 
Szept. 24., vasárnap, 16.00 
Újpetre–Sásd, Egerág–Hidas, Bogád-Pogány–Hosszúhetény, Szalánta–Bányász, Olasz–Mágocs, Orfűi–Szászvár. 
Csík-csoport (12 csapat), 4. forduló 
Szept. 24., vasárnap, 16.00 
Baksa–Mozsgó, Nagydobsza–Gyód, Kökény–Kishárságy, Vajszló–Pellérd, Szabadszentkirály–Szigetvár, Hobol–Misinai Sasok. 
Dárdai-csoport (10 csapat), 4. forduló 
Szept. 24., vasárnap, 16.00 
Báta–Palotabozsok, Babarc–Borjád, Kölked–Dunaszekcső, Lippó–Szársomlyó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában