Labdarúgás

2023.10.17. 20:30

Elismerésre méltó: kilenc emberrel is kiállt az éllovas ellen a vármegye hármas csapat

Móga Richárd

Fotó: Bencsik Ádám

Ismét egy gólgazdag fordulót rendeztek az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei III.-as bajnokságban, így sok csapat gyorsan elfeledné ezt a hétvégét. 

A Czibulka-csoportban a Mágocs hazai terepen kilencszer kapitulált, de a Bogád-Pogány is nagy pofont kapott a Szászvár vendégeként. Az Újpetre még fordított a Bányász otthonában, de a házigazda a 89. percben megszerezte a három pontot. 

A Csík-mezőnyében a Nagydobsza hetet hintett a Szigetvárnak, a Misinai Sasok és a Vajszló pedig hatszor vette be ellenfele kapuját. 

A Dárdaiban a Dunaszekcső ugyan kapott kettőt, de így is magabiztos győzelmet aratott, míg a Palotabozsok nyolcat számolt vetélytársára, de mégis a vesztes felet érdemes dicsérni, hiszen mindvégig hősiesen küzdött a Kölked kilenc emberrel a fedélzeten. 

Czibulka-csoport (12 csapat), 7. forduló: Sásd–Olasz 0–3, Mágocs–Egerág 1–9, Bányász–Újpetre 3–2, Orfű–Szalánta 1–5, Szászvár–Bogád-Pogány 7–0. A Hosszúhetény–Hidas mérkőzés elmaradt. 

Csík-csoport (12 csapat), 7. forduló: Misinai Sasok MLE–Kökény SC 6–1, Kishárságyi SE–Gyód SK 2–0, Mozsgó–Szabadszentkirály 3–3, Szigetvár–Nagydobsza 2–7, Pellérd–Baksa 1–4, Hobol–Vajszló 1–6. 

Dárdai-csoport (10 csapat), 7. forduló: Dunaszekcső–Görcsönydobokai IKSE 9–2, Palotabozsok SE–Kölkedi SE 8–0, Szársomlyó SE–Babarc BSE II. 3–1, Lippói KSE–Geresdlak Dózsa SE 1–1.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában