Labdarúgás

2023.11.05. 15:01

A Győrnek a PMFC is fejet hajtott

A labdarúgó NB II 14. fordulójában a PMFC igyekezett volna feltartóztatnia a listavezető Győrt, azonban a vendégeknek egyszer sikerült kibillentenie a piros-feketéket egyensúlyukból, s ez lég volt a sikerhez.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nem a látványos akciókról, lövésekről, helyzetekről szólt a PMFC és a Győr összecsapása. Nem igen forgott egyik kapu sem veszélybe a találkozó kilencven percében. A vendégek egy jobb oldali támadással tudták csak kibillenteni a hazaiakat, aminek a végén Viana lövésébe még Huszár beletette a lábát, s a labda bepörgött a bal alsóba. Mint később kiderült ezzel az egy találattal meg is szerezte a három pontot az ETO.

A szünet ennél jóval eseménydúsabban tellett, hiszen a vendég szurkolók átszakították a pálya és a főlelátó felé vezető kaput, s igyekeztek elkapni egy pécsi szurkolót, de a rendezők fel tudták őket tartóztatni. Közben a hazai B-közép is átmászta saját kerítését, és megérkezett rendet tenni. Végül összecsapás nem lett az esetből. 

PMFC–ETO FC GYŐR 0–1 (0–1)
Labdarúgó NB II., 14. forduló. Pécs, PMFC Stadion, 300 néző. Vezeti: Kovács J. Zoltán (Rózsa Dávid, Ring Kevin)
PMFC: Helesfay – Takács, Rácz L., Pejovic, Hadaró (Majnovics, 60.) – Hudák (Vas B., 70.), Krausz, Terbe (Szeles, 89.) – Bachesz (Gera, 89.), Szabó M. – Gyurkits (Tóth-Gábor, 70.). Megbízott edző: Németh Zsolt
GYŐR: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna – Vingler (Tóth R., 82.), Anton, Bumba (Kröhn, 82.) – Skvarka (Keresztes K., 82.), Huszár (Hamed, 60.), Diarra (Riquelme, 70.). Vezetőedző: Antonio Munoz
Gólszerző: Huszár (25.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában