Labdarúgás

2023.11.12. 14:58

A leggyakoribb eredményét hozta össze a PMFC Soroksáron is

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Újabb pontot gyűjtött be egy gól nélküli találkozón a PMFC a labdarúgó NB II. 15. fordulójában. A 22. percben Bukovics előtt volt lehetőség a gólszerzésre, de a védők blokkolták a próbálkozását, nem sokkal később viszont Lovrencsics került ziccerbe. Helesfaynak Sipos lövéseire kellett még figyelnie a szünet előtt.

A hajrában aztán Pejovics a gólvonalon blokkolta Dragóner közeli fejesét, majd a ráadásban Helesfay gyűjtötte be a hazai támadó próbálkozását.

A Soroksár elleni iksz már a hetedik döntetlenje a pécsi gárdának, mindegyik 0–0-s eredménnyel zárult, így messze ez a leggyakoribb eredménye a csapatnak az idényben. Ezen felül van három 1–0-s és egy 2–0-s sikere. A vereségek elég szétszórtak, az 1–0 kétszer, s a 3–0 és a 4–0 egyszer-egyszer szerepel az eredmények között.

SOROKSÁR SC–PMFC 0–0
Labdarúgó NB II., 15. forduló. Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 300 néző. Vezette: Lovas László (Csatári Tibor, Máyer Gábor) 
SOROKSÁR: Mergl – Kaján, Króner, Kékesi, Pintér D. – Vass Á., Katona M. – Gálfi (Köböl K., a szünetben), Sipos Z. (Dobos Á., a szünetben), Hajdú R (Dragóner F., 75.). – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
PMFC: Helesfay – Svedjuk, Rácz L., Pejovics, Hadaró – Krausz, Terbe (Gera Zalán, 75.) – Bukovics (Bachesz, 75.), Gyurkits, Harsányi I. (Hudák M., 60.) – Tóth-Gábor (Szabó M., 60.). Megbízott edző: Németh Zsolt 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában