Nemzetközi Fitnesz Maraton

2023.11.06. 13:00

Ez aztán az extrém kihívás! Huszonhat órán át edzettek (videó)

Bama.hu

Forrás: Tóth Róbert

Elképesztő teljesítményt vittek véghez a IV. Nemzetközi Fitnesz Maraton résztvevői Komlón, hiszen 26 órán át szinte megállás nélkül végezték az edzőtermi feladatokat. Óránként öt percet pihenhettek.

A megnyitón Polics József, Komló polgármestere kiemelte a program közösségformáló erejét, valamint dicsérte a sportág népszerűségének fejlődéséért tett igyekezetét a helyi szervezőknek. Emellett Lassan Zoltán szervező, a Pongo Gym Team Egyesület elnöke hangsúlyozta, hogy a rendezvény egy széleskörű társadalmi összefogás eredményeként jött létre, amelynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet az egészséges életmód és a rendszeres testedzés jótékony hatására.

Az esemény egyik fővédnöke Kiss Jenő Mr. Universe Világbajnok testépítő volt, aki a gyakorlatok során a versenyzőknek is támogatást nyújtott. A verseny résztvevői nemzetközi oklevelet, kupát, valamint értékes ajándékcsomagot kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában