Kézilabda

2023.11.11. 19:56

Ezt talán még az sem hiszi el, aki ott volt Komlón

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Megismételte az előző NB I.-es idényben végrehajtott bravúrját a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata, s hazai pályán megnyerte a Bányászrangadót. Az utolsó másodpercben csaknem kitörtek a sportcsarnok ablakai az ovációtól, ami a nézőtérről felszakadt a gárda Tatabánya elleni hőstette miatt.

A találkozó eleje a vendégeknek sikerült jobban, de a 15. percben átvette a vezetést a hazai gárda, s hárommal is el tudott menni, a pihenőnél mégis ikszre állt a két csapat. A folytatást már Melnicsukék kezdték jobban, s óriási tempót diktáltak, újra három, sőt, négy is volt a különbség, amit nem tudott dolgozni a vendég együttes.

Carbonex-Komló–Tatabánya 32–29 (12–12)
Férfikézilabda–NB I., 9. forduló. Komló, 800 néző.
Komló: Merkovszki, Granics – Váczi 4, Szöllősi O., Urbán E. 4, Jerkovics 4, Rotim 5, Melnicsuk 5, Bogdanics 4, Menyhárt 6, Vekics. Vezetőedző: Marosán György.
Tatabánya: Székely M., Bartucz – Maras 5, Juhász A. 1, Obradovics, Topics, Pergel 2, Győri 1, Vilovski 1, Rodriguez 6, Ancsin 2, Enomoto 2, Vajda H., Krakovszki 7. Vezetőedző: Tombor Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában