Labdarúgás

2023.11.01. 09:20

Kezdődik a csata a következő körért

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Ugyan bajnoki fordulót csak a hétvégén rendeznek majd a labdarúgó másod- és a harmadosztályban is, a HR-Rent Kozármislenynek és a Szentlőrinc SE-nek szerdán is jelenése van a gyepen, ráadásul mindkettő hazai pályán szerepel majd. A Magyar Kupa 4. fordulójában próbálják majd kiharcolni a helyet a következő körben. 

Az NB III.-as Dél-nyugati csoportot vezető lőrinciek a szintén harmadosztályú, ugyanakkor Észak-nyugaton szereplő Kelen SC-t fogadják 12.30-kor. Az ötödik helyen állnak saját osztályukban, de az élvonal egy veteránja, Remili Mohamed is náluk szerepel, így egész biztosan nem lesz egyszerű dolga a piros-feketéknek. A Kelen hétvégén a Csornát verte 2–1-re, míg a Lőrinc az Iváncsa veretlenségét vette el. A Szentlőrinc YouTube-on közvetíti a találkozót.

A másodosztályú Kozármisleny bajnoki riválist lát vendégül 15 órától. A Kazincbarcika érkezik a Gyirmót után a kék-fehérekhez. A borsodiak két hellyel és 5 ponttal vannak a baranyaiak mögött a tabellán. Hétvégén a Honvédot verték. 

Az NB I.-es csapatok szerdai programja: Unione FC (Budapest I.)–Kisvárda (12.00), ESMTK (NB III.)–MTK Budapest (12.30), Tatabánya (NB III.)–Újpest (17.00), Siófok (NB II.)–Diósgyőr (17.00), Szombathely (NB II.)–Zalaegerszeg (17.15), Szeged (NB II.)–Kecskemét (19.00), Ferencváros–Puskás Akadémia (20.00). 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában