Tenisz

2023.11.28. 14:20

Őrület: kétszer is legyűrték Pécsen Novak Djokovic edzőjének fiát

Móga Richárd

Forrás: Sportlife

A pécsi Hotel Makár Sport és Wellness teniszcsarnokban rendezték az év utolsó nemzetközi tenisztornáját, ahol a világ élvonalában játszó és Wimbledoni bajnok horvát kiválóság Novak Djokovic edzőjének, Goran Ivanisevic fia, Emanuel Ivanisevic is letette névjegyét.

A J30-as Junior ITF-versenyen számos nemzet és magyar junior játékosok legjobbjai mérkőztek meg egymással. A hazai teniszezők közül Laczkó Béla, Varga János, Kisantal Botond és még jópár tehetség megvillanthatta tudását.

A rendezők és a Tenisz Szövetség nagy örömére komoly sikereket lehet elkönyvelni. Férfi egyéniben és párosban is volt magyar a fináléban, ráadásul Kisantal Botond duplázott, ugyanis egyéniben, illetve párosban Varga János oldalán is megszerezte a győzelmet. A hölgyeknél pedig Beviz Lujza szabadkártyával indulva óriási sikert aratott azzal, hogy behúzta a lányok versenyszámát.

Emanuel Ivanisevic egyébként egyéniben és párosban is az elődöntőig jutott, de mindkétszer a végső győztes jelentette a végállomást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában