Fitnesz

2023.12.07. 09:30

Amerikában alkotott maradandót Horváth Bianka

Horváth László

Forrás: H.B.

Mi ez ha nem igazi visszatérés? A Pécsről elszármazott, de itteni lakással rendelkező, viszonylag sűrűn hazatérő Horváth Bianka (39) fitneszversenyző öt év kihagyás és számtalan betegség után újra versenyzett, és kilencedszer elhozta az Egyesült Államokból a Miami-bajnoki címét.

– A budapesti Corpus SE képviseletében örömmel tértünk vissza Amerikából, ahol egyedül mi képviseltük hazánkat – nyilatkozta Bianka. –  Végre kinyitotta kapuit újra előttünk Amerika. A versenyt az NPC keretein belül rendezték meg, szokás szerint Floridában. Álmomban sem gondoltam volna, hogy indulni fogok, mert felkészítőként csak a versenyzőket akartam kivinni. Csupán hat hetem volt felkészülni. Menedzserem, Spartan James rábeszélésére végül rajthoz álltam. Tanítványaim, a versenyző fiúk is jól szerepeltek, jó eredményekkel tértek haza. Reméljük jövőre is hasonlóan szép eredményeket érünk majd el. 

Horváth Bianka jelenleg a Duolife lengyel nemzetközi cég vezetőedzője, ahol lehetőséget kap minden pályakezdő és leendő tréner számára a bemutatkozásra egy országos kampány keretein belül, ott bemutatkozhatnak, órákat tarthatnak online, illetve termékeladási, sportrendezvényeken való fellépési lehetőséget kapnak. Továbbá ő a koordinátora az országos edzőhálózat kiépítésének, ezenkívül a Corpus Academya oszlopos tagja, ahol sportolókat készítenek fel a versenyekre, immár tizenharmadik éve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában