Kézilabda

2023.12.10. 13:41

Így robbant fel a komló sportcsarnok az őszi idény végén – videó

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Győzelemmel zárta le a Carbonex-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapata az őszi szezonját, méghozzá nem is akármilyennel. A Dabas ellen végig irányították a meccset Jerkovicék, s a balátlövő eközben 1000. találatát is meglőtte a csapat színeiben.

Marosán György, a Carbonex-Komló vezetőedzője: – Először is gratulálok a Dabas őszi szerepléséhez. Sikerült véghez vinnünk azt, amit elterveztünk, most nem hagytuk ki a ziccereinket, amivel problémánk volt a múlt héten, illetve a hazai pálya hangulatát sikerült kihasználnunk. Köszönjük a szurkolóknak azt a támogatást, amit a mérkőzésen nyújtottak. Túl vagyunk az őszön ezzel a nyolc ponttal, mindenkivel idegenben játszottunk, aki riválisunk volt. Büszke vagyok a játékosainkra, szerintem büszkék lehetnek ránk a szurkolók is. Van, akinek soha semmi nem jó, azzal nem tudok foglalkozni. Nem a Barcelona vagyunk, ha sok kihagyott helyzetünk van azzal nem fogunk meccset nyerni idegenben. Még egyszer kiemelném a szurkolóinkat. Ez a hazai pálya! De kiemelhetem Merkovszki Pál teljesítményét is a kapuban, vagy éppen a teljes csapat fókuszáltságát. Ez egy család, mindenkiből erőt meríthetünk. Kellemes ünnepeket kívánok minden kézilabdabarátnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában