Kosárlabda

2023.12.03. 14:28

Lassan már a rájátszásra szegezik a tekintetük

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Lassan már a rájátszásra kell figyelnie az újonc NKA Pécs férfikosárlabda-csapatának az NB I.-ben – miután az Oroszlányt is legyőzte – az elsődleges cél, a bennmaradás helyett. A pécsiek sorozatban harmadik meccsüket húzták be.

Goran Tadic, az NKA Pécs vezetőedzője: – Nagyon kemény, nehéz mérkőzést nyertünk meg! Az első negyedben túl idegesek, frusztráltak voltunk, ami meglátszott a teljesítményünkön. A folytatásban aztán megint sokat nyomott a latban, hogy jó a rotációnk, érdemes megjegyezni, hogy tíz játékosunk dobott pontot, és mindenki, mind a tizenkét kosarasunk kapott játékpercet. Amikor a szezon kezdeténél jártunk, olyan csapatról beszéltünk, amely a bentmaradásért küzd, amit azonban mostanában teljesítünk, az akár a playoffra is feljogosíthat minket!

Simon Petrov, az OSE vezetőedzője: – Köszönjük az Akadémiának, hogy így fogadták korábbi játékosukat, Árva-File Balázst. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, mindent megpróbáltunk, igyekeztünk kihozni magunkból a maximumot, de a hazai pályán nagyon erős Pécs egész egyszerűen sok volt nekünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában