Labdarúgás

2023.12.01. 13:01

Szotyolákat ideje készíteni, jön az idei utolsó vármegye kettes forduló

Beköszöntött a december, ez pedig azt is jelenti, hogy az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II.-es bajnokságban vitézkedő labdarúgócsapatok a hétvégén utoljára lépnek pályára. A szombati játéknapon a Véménd majd Kétújfalun bizonyíthat, de vasárnapra is marad hat összecsapás.

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

A 2023-as naptári évben utoljára rendeznek teljes fordulót hétvégén az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei II.-es bajnokságban, így a hideg ellenére is érdemes a labdarúgás szerelmeseinek kimenni a pályák szélére. 

A nagyüzem már a szombati játéknapon beindul, ráadásul igencsak pikáns párosítással, ugyanis a Véménd labdarúgócsapata Kétújfalun bizonyíthat majd. A házigazda egy ponttal gyűjtött kevesebbet mint hétvégi ellenfele, de a jelenlegi formát látva gyakorlatilag bármi megtörténhet. Egy biztos: a győztes a harmadik helyen telelhet, ez pedig komoly motivációval bírhat. 

A vasárnapi versenynapra hat találkozó marad, a drukkerek nagy bánatára pedig mindegyiket 13 órától rendezik meg. Ennek pozitívuma, hogy legalább van miből választani több szempont alapján is. Amennyiben egy végletekig kiélezett csatára vágyunk, akkor talán a címvédő Ócsárd harkányi vendégjátéka lehet a legjobb választás. A két klub között ugyan jelenleg nyolc egység van, de biztosak lehetünk benne, hogy tavasszal azon lesz Sütő László alakulata, hogy lopja a távolságot. A Töttös–Somberek párharc is komoly küzdelmet hozhat, igaz, ott talán kevésbé lehet látványos a játék. 

Ha pedig gólgazdag mérkőzést szeretnénk nézni, akkor Szederkénybe érdemes utazni, ahol a listavezető a középmezőnyben tanyázó és hullámvölgyben lévő Lánycsókot fogadja. Na de Novák Balázs Mihály vezényletével a Himesháza is kinyíthatja a gólcsapokat Komlón, így a Komlói Bányász Stadiont is érdemes lehet megtölteni. 

Vármegyei II., 15. forduló 
December 2., szombat, 13.00 
Kétújfalui SE–Véménd KSE. 
December 3, vasárnap, 13.00 
Sellye, Boda-Diana, Beremend–Szajk, Töttös–Somberek, Szederkény–Lánycsók, Komló II.–Himesháza.

Frissítve: a Harkány–Ócsárd párharcot végül 2024. február 17-én rendezik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában