Teremfoci

2023.12.28. 14:20

Sztárparádé: Márton Gábor és Kulcsár Árpád együtt rohamozhat pénteken

Móga Richárd

Forrás: MW

Az idei évben immáron hatodik alkalommal rendezik meg az Id. Dárdai Pál emléktornát, ahol majd hat együttes képviseli magát. Természetesen a helyszín változatlan, így ezúttal 29-én, pénteken is a Véméndi Sportcsarnokban pattog majd a labda.

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan a tornát megelőző napon a disznóvágásé a főszerep, amit a Hertha BSC vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak a kérésére tartanak meg családdal, barátokkal együtt.

– A disznóvágáson minden évben kivétel nélkül szuper hangulat uralkodik. Történeteken, vicces sztorikon nevetünk, bolondozunk – nyilatkozta portálunknak a torna szervezője, Schiffler Dávid. –  A tornán idén is minden csapatot reggelivel és ebéddel várunk, és persze a külön díjak sem maradnak el, így díjazásban részesül a legjobb kapus, a gólkirály, a legfiatalabb és a legidősebb spíler, valamint a legjobb játékos is. Ami pedig a lebonyolítást illeti, körmérkőzések lesznek, és majd az alapján alakul ki a végső sorrend.

Idén a Dárdai-ifjak nem lépnek pályára, hiszen Bence és Palkó rehabilitációját, Márton pedig jól megérdemelt pihenőjét tölti külföldön. Mindenesetre a Dárdai Team így is igencsak erősnek ígérkezik, ugyanis a csapatot erősíti majd a Zalaegerszegi TE FC trénere, Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője, Kulcsár Árpád, valamint korábbi játékosok, Kurucsai Kornél, Gyánó Szabolcs, Bódog Tamás és ifj. Dárdai Lajos.

Résztvevő csapatok: 1. Dárdai Team, 2. Zimmer Bt. (Véménd KSE vezetőség), 3. Véméndi Öregfiúk, 4. Mohácsi Sokaclányok, 5. In Team (sombereki fiatalok), 6. Keretbe SE (Véménd KSE játékosok).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában