Teremfoci

2023.12.28. 14:20

Sztárparádé: Márton Gábor és Kulcsár Árpád együtt rohamozhat pénteken

Móga Richárd

Forrás: MW

Az idei évben immáron hatodik alkalommal rendezik meg az Id. Dárdai Pál emléktornát, ahol majd hat együttes képviseli magát. Természetesen a helyszín változatlan, így ezúttal 29-én, pénteken is a Véméndi Sportcsarnokban pattog majd a labda.

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan a tornát megelőző napon a disznóvágásé a főszerep, amit a Hertha BSC vezetőedzőjének, Dárdai Pálnak a kérésére tartanak meg családdal, barátokkal együtt.

– A disznóvágáson minden évben kivétel nélkül szuper hangulat uralkodik. Történeteken, vicces sztorikon nevetünk, bolondozunk – nyilatkozta portálunknak a torna szervezője, Schiffler Dávid. –  A tornán idén is minden csapatot reggelivel és ebéddel várunk, és persze a külön díjak sem maradnak el, így díjazásban részesül a legjobb kapus, a gólkirály, a legfiatalabb és a legidősebb spíler, valamint a legjobb játékos is. Ami pedig a lebonyolítást illeti, körmérkőzések lesznek, és majd az alapján alakul ki a végső sorrend.

Idén a Dárdai-ifjak nem lépnek pályára, hiszen Bence és Palkó rehabilitációját, Márton pedig jól megérdemelt pihenőjét tölti külföldön. Mindenesetre a Dárdai Team így is igencsak erősnek ígérkezik, ugyanis a csapatot erősíti majd a Zalaegerszegi TE FC trénere, Márton Gábor, a PMFC vezetőedzője, Kulcsár Árpád, valamint korábbi játékosok, Kurucsai Kornél, Gyánó Szabolcs, Bódog Tamás és ifj. Dárdai Lajos.

Résztvevő csapatok: 1. Dárdai Team, 2. Zimmer Bt. (Véménd KSE vezetőség), 3. Véméndi Öregfiúk, 4. Mohácsi Sokaclányok, 5. In Team (sombereki fiatalok), 6. Keretbe SE (Véménd KSE játékosok).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában