Labdarúgás

2024.02.21. 18:13

Kinevezte új vezetőedzőjét a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Kurdi József/PMFC

Megnevezte a PMFC, hogy ki lesz a negyedik az idényben, aki irányítja labdarúgócsapatát az NB II.-ben. Ahogyan azt egybehangzóan megírták a különböző országos sajtóorgánumok, Mátyus János ül majd le a forró pécsi kispadra.

 A 49 éves, pro licences szakember legutóbb a Kisvárdát irányította az élvonalban. Korábban volt a Budafok trénere, amelyet a MOL Magyar Kupában egészen a döntőig vezetett. Ezt megelőzően dolgozott Sopronban, Szombathelyen, Nyíregyházán is. Utóbbival az NB I.-től az NB III.-ig mindenhol megfordult.

– Örömmel fogadtam el a PMFC felkérését, vezetőedzőként azon leszek, hogy stabilizáljuk a gárdát, és kirángassuk a kátyúból kissé megrekedt szekerünket – fogalmazott a szerződéskötést követően a tréner a pmfc.hu-nak. – Meggyőződésem, hogy a keret többre hivatott a mostani szereplésnél, ezt pedig kemény és kitartó munkával szeretnénk bebizonyítani. Szükségünk van a szurkolók támogatására, akik képesek belehajszolni a fiúkat a győzelembe. Együtt előrébb léphetünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában