Labdarúgás

2024.02.25. 11:00

Debütált a válogatottban a pécsi tehetség

Kvanduk Bence

Forrás: mlsz.hu

Először kapott lehetőséget az U19-es lány­labdarúgó-válogatottunkban a PMFC tehetsége, Gyánó Lili, akit Szarvas Alexandra szövetségi edző hívott el együttesével a portugál túrára. Az első találkozón Lengyelországgal találkoztak a mieink, de sikerélmény nem jutott, 3–0-s vereséget szenvedtek.

Lengyelország– Magyarország 3–0 (1–0) 
U19-es felkészülési lánylabdarúgó-mérkőzés. Magyarország: Ascher Dóra – Németh Adél (László Henrietta, 63.), Gyánó Lili, Kovács Aida, Pintér Tekla (Koszó Sydney, 63.) – Szarvas Sára (Benke Annamária, 67.), Harmat Sára (Kern Fanni, 67.), Vincze Borbála – Petrovics Petra (Csejtei Emília, 63.), Novák Luca (Murár Viktória, 37.), Molnár Adelina (Nagy Nikolett, 80.). 
Szarvas Alexandra, szövetségi edző: – Nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel. Minden játékosban több van, mint amit mutatott. A letámadásaink rendben voltak, sok labdát szereztünk, viszont a támadójátékunkból még mindig hiányoznak a mélységi beindulások és azok az extra méterek, amik segítségével több helyzetet tudnánk kidolgozni. A lengyelek nem voltak jobbak nálunk játékukat tekintve, viszont sprintsebességben és mozdulatgyorsaságban is előttünk járnak.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában