Labdarúgás

2024.02.11. 17:40

Elképesztő eredmények születtek: tizenháromgólos meccsen kapott ki az éllovas

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A Téli Műfüves Bajnokság szombati játéknapja leginkább a vármegyei I.-II. osztályú egyesületek háromcsapatos minidöntőjétől volt hangos, amit végül nagy csata után a Nagykozár labdarúgócsapata nyert meg, de nem mehetünk el szó nélkül a többi hétvégi eredmény mellett sem.

A Kétújfalu Varga-párosa igencsak nyerő napot fogott ki, hiszen Tamás mesterhármast jegyzett, Zoltán pedig négyszer csendesítette el a töttösi brigádot. Ennek köszönhetően utóbbi hét találattal vezeti a góllövőlistát. Az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság listavezetője, a Villány felforgatott együttessel állt ki az Ócsárd ellen, de arra talán senki nem számított, hogy Sütő László legénysége majd tíz alkalommal is beveszi a villányi kaput.

A Komló második számú csapata gond nélkül nyert a Boda-Diana ellen, míg a Beremend a Sellye ellen aratott fölényes győzelmet.

A legalacsonyabb osztályban szereplő együttesek is kitettek magukért, így ismét egy gólgazdag fordulót tudhatnak maguk mögött a szurkolók nagy örömére, még úgyis, hogy a Palotabozsok–Lippó, valamint a Szársomlyó–Szalánta párharcot végül nem rendezték meg.

Szombati eredmények: Töttös–Kétújfalu 0–9, Villány–Ócsárd 3–10, PTE PEAC II.–Lovászhetény-Pécsvárad 1–1, Borjád–Olasz 6–3, Bogád–Baksa 1–3.
Vasárnapi eredmények: Sport 36 Komlói Bányász II.–Boda-Diana 3–1, Sellye–DDC Focivilág Beremend 0–4, Újpetre–Bányász 3–4, Pellérd–Mozsgó 3–7, Hosszúhetény–Vajszló 2–3, Egerág–Kökény 6–0, Misinai Sasok–Gyód 2–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában