Diákolimpia

2024.02.20. 18:10

Kitüntették a legaktívabb és legeredményesebb baranyai pedagógusokat és iskolákat

Móga Richárd

Forrás: Diákolimpia

A közelmúltban Baranyában is megtartották a Diákolimpia legaktívabb és legeredményesebb pedagógusai és iskolái díjátadóját. Az idei évben hat testnevelő kapta meg munkájáért a vármegyei diáksportért díjat: Litkei Csaba (Szigetvár), Gősi László (Siklós), Matovics Mihály (Sellye), Iványi István (Komló), Tatainé Klie Katalin (Mohács), Pozsgai Tamás (Pécs), Szabó Zsolt (Középiskolai DSB). Továbbá a Baranya vármegye 2022/23-as tanév fiatal testnevelője díjat Tóth Viktor kapta.

A vármegye legaktívabb általános iskolái között a Dencsháza-Hobol Általános Iskola, a Boldog Gizella Katolikus Általános Iskola és Óvoda Mohács, valamint az Egyházaskozár-Bikali Általános Iskola végzett az első három helyen.

A középiskoláknál a Szent Mór Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium, a Pécsi Református Kollégium Gimnáziuma, Technikuma, Szakképző Iskolája, Általános Iskolája, Óvodája, Alapfokú Művészeti Iskolája és Diákotthona és a Pécsi Janus Pannonius Gimnázium nyerte el a vármegye legaktívabb iskolája címet.

– Szeretnénk megköszönni Pintér Sándor belügyminiszter úr kiemelt figyelmét, akinek személyes kezdeményezésére a legeredményesebb pedagógusokat és iskolákat idén már nemcsak országos, hanem megyei szinten is díjjal jutalmazzuk, elismerve ezzel áldozatos munkájukat – nyilatkozta portálunknak Farkas Szilárd, az MDSZ delegáltja. 

Forrás: Diákolimpia

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában