Labdarúgás

2024.02.12. 11:08

Senki nem kérte a Mislenyt, hogy így játsszon

Kvanduk Bence

Fotó: Földi Imre

Nem tudta begyűjteni mind a három pontot a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata az NB II. 20. fordulójában Szombathelyen, pedig csak percek választották el ettől. Végül Molnár Ádinéknak be kellett érniük egy egységgel.

– Két ellentétes félidőt láttam – fogalmazott Aczél Zoltán, a Kozármisleny vezetőedzője. – Az első félidőben – talán 10 percet leszámítva – a megbeszéltek szerint nagyon taktikusan és jól futballoztunk. Az idő előrehaladtával egyre jobban felvettük a ritmust, és egyre jobb teljesítmények voltak a csapatban. Az első negyvenöt percben eldönthettük volna a mérkőzést, 3 vagy 4 góllal kellett volna vezetnünk. Ezeknél a helyzeteknél nem nagyon van nagyobb helyzet, amiket mi kihagytunk. A második félidőben a megbeszéltekkel teljesen ellentétes volt a játékunk, senki nem kért tőlük ilyen defenzív játékot. Lehet, hogy ebben közrejátszott, hogy néhányan hamarabb fáradtak el, ennek az okát majd biztosan meg fogjuk találni. Szépen lassan visszahúzódtunk a saját térfeles védekezésre, amit nem kért senki a játékosoktól. Magabiztosan tartottuk az eredményt, de sajnos a kontráinkat felelőtlenül játszottuk le. Oda cserélgettünk, ahol fáradó embereink voltak. A Szombathely a kapunkra nem jelentett veszélyt, ennek ellenére a 85. percben egy pontrúgás után nem volt megfelelő a koncentrációnk, nem álltunk oda megfelelően az emberekre, és kiegyenlített a Haladás. Megbosszulta magát, hogy az első félidőben nem 4-0-al fordultunk. Most sem volt rossz a játékunk, mindenképpen többet érdemeltünk volna, mint egy pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában