Labdarúgás

2024.03.08. 13:01

A mutatók alapján néhány vármegye kettes csapat már hűtheti a pezsgőt

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Minden labdarúgócsapat alaposan bekezdett az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság tavaszi idényében, ráadásul az elmúlt két körben olyan dolgok is történtek, melyekre a korábbi tizenhat forduló alatt nem volt példa. 

Gondolhatunk a listavezető idénybéli első vereségére, köszönhetően a címvédő Ócsárd bravúros játékának (4–1). Aztán kilencgólos győzelmet sem aratott ősszel senki, az pedig hab a tortán, hogy ez először épp a borzalmasan kezdő Sombereknek sikerült. 

Na de közeleg egy újabb hétvége, ahol néhány pályán megjósolhatatlan, hogy mi fog történni. Egyértelműen a bajnokaspiráns Harkány, éllovas Szederkény elleni vendégjátékát várja mindenki. Továbbá az ugyancsak éremre pályázó Kétújfalu sombereki fellépése is izgalmasnak ígérkezik. Meglepő lenne, ha az Ócsárd lendülete nem tartana ki a Töttös ellen, de a papírforma alapján a Komló II., a Véménd, valamint a Beremend is behűtheti a pezsgőt. Egy biztos: a Himesháza nem folytatja vesszőfutását, ugyanis ebben a körben nem lesz érdekelt az együttes. 

Vasárnapi mérkőzések: Szederkényi SE–Gyógyfürdő Harkány, GSH Töttös SE–K. Ócsárd SE, DDC Focivilág Beremend–PTE-PEAC III., Sellye VSK–Közműépker Lánycsók SE, Kaitz Agro Somberek SK–Kétújfalui SE, Sport36 Komlói Bányász II.–Szajki SE, Véménd KSE–Boda-Diana SE, (mindegyik 14.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában