Labdarúgás

2024.03.22. 17:09

A PMFC és a Kozármisleny is vesztes edzőmeccset vívott

Kvanduk Bence

Fotó: Rácz Ádám/mtkbudapest.hu

Mindkét baranyai NB II.-es labdarúgócsapat vezetői úgy döntöttek, hogy a válogatott szünetben nem pihennek, hanem újabb meccsterhelést adnak a játékosoknak. A PMFC az élvonalban szereplő MTK-hoz utazott tesztelni, míg a HR-Rent Kozármisleny egy másik első osztályú gárdát, a Zalaegerszeget fogadta.

A pécsiek a fővárosi kék-fehéreknél végül egygólos vereséget szenvedtek, de a 21. percben Helesfaynak Antonov büntetőjét sikerült hárítania. Sőt, egészen a 68. percig nem sikerült mattolni a piros-feketék hátsó alakulatát, akkor viszont Kenesei egy szép összjátékot követően betalált a második sorával játszó Pécsnek. A baranyai klub tudósítása szerint a vendégeknek is voltak veszélyes kísérleteik, ugyanakkor gólt nem szereztek.

A Misleny fordulatosabb mérkőzést játszott ennél, sőt, vezetést is tudott szerezni. Horváth Dániel hozta kihagyhatatlan helyzetbe Ikonomout, aki közelről gurított a hálóba az első félidő közepén. Erre viszont volt Márton Gábor tanítványainak válasza a fordulást követően. Sajbán egyenlített az 58. percben, majd a 75.-ben Csóka is bevette a hazai kaput, így megnyerve a ZTE-nek a találkozót.

Eredmények: MTK Budapest–PMFC 1–0 (0–0), HR-Rent Kozármisleny–Zalaegerszeg 1–2 (1–0).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában