Kézilabda

2024.03.01. 13:00

Adományt gyűjt a Komló a Gyöngyös elleni csatán

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Újra csatába indul a pontokért szombaton 18 órakor a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata, amely az NB I. 18. fordulójában a Gyöngyöst fogadja.

A Bányásznak van miért elszámolnia a vendégekkel, hiszen az őszi meccsen hat góllal jobbnak bizonyultak a gyöngyösiek, akik jelenleg a 9. pozíciót foglalják el a tabellán négy ponttal megelőzve a komlóiakat. Ezúttal közönsége támogatását is élvezve fordítania kell ezen Marosán György együttesének, hogy felzárkózhasson ismét az előtte álló riválisokra, illetve növelje előnyét a Dabast fogadó PLER-Budapesttel szemben, amely már kieső helyen áll. A Komló és a Gyöngyös is egy Fradi elleni vereség után várja a meccset.

Komlón széleskörű összefogás indult egy Duchenne-féle izomdisztrófiával érintett három éves helyi kisfiú, Monostori Ádám gyógykezelési költségeinek előteremtésére. Az Egyesült Államokban tesztelt génterápiás kezelés hozhat áttörést a kezelésében, aminek ára mintegy 1,3 milliárd forint. Ehhez a kezdeményezéshez a Carbonex-Komló is csatlakozott, amely a Gyöngyös elleni mérkőzés idejére egy gyűjtődobozt helyez ki adományokat várva. Ezen felül a Komló Sport Kft. a jegybevétel 10 százalékát ajánlja fel Ádám gyógyítására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában