Labdarúgás

2024.03.20. 08:55

Banális dolog miatt figyelmeztettek nyolc baranyai labdarúgócsapatot

Móga Richárd

Fotó: Mirkó István

Az MLSZ Baranya Vármegyei Igazgatósága minden héten nyilvánossá teszi legfrissebb közlönyét, amiből ezúttal is érdemes csemegézni.

Játékosok terén a hét legnagyobb vesztese a Nagydobsza spílere, Horváth Alex János, aki négy soron következő bajnokin nem léphet pályára, mert a Baksa elleni mérkőzésen, – ahol egyébként duplázott –, az ötvenhatodik percben kiállították. Mindezek után sokan kíváncsiak arra, hogy az együttes milyen büntetést kap majd, miután a hétvégén leköpték és halálosan megfenyegették a játékvezetőt. 

Ami pedig a sportszervezeteket illeti, összesen tizenhat írásbeli figyelmeztetést osztott ki a szövetség különböző okok miatt. Talán a legbanálisabb, hogy nyolc labdarúgócsapat azért kapott megrovást, mert nem gondoskodtak üzemképes nyomtatóról a helyszínen. Na de a közlemény alapján Siklóson például nem voltak beazonosíthatóak a rendezők, Nagydobszán az internettel volt probléma, néhány klubnál pedig a jegyzőkönyvben a csapat összeállítását nem a jóváhagyóként szereplő személy hitelesítette.

Egy biztos: manapság már nem a labda a legszükségesebb eszköz a labdarúgáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában