Labdarúgás

2024.03.31. 20:37

Fontos pontokat hagyott a riválisnál a Szentlőrinc a thriller végén

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Abban a tudatban kellett a Szentlőrinc SE-nek pályára lépnie az NB III. 22. fordulójában a meccs előtt még harmadik Nagykanizsa otthonában, hogy az Iváncsa nyert, így ha nem szerzi meg az összes pontot, lépés hátrányba kerül az éllovassal szemben.

A mérkőzést viszont a hazaiak kezdték jobban, a 24. percben már 2–0-ra vezettek. Erre Csörgő Raul válaszolt, majd Tamás László egyenlített még a szünet előtt.

A pihenő alatt hármat is cserélt Pichler Gábor, hátha újabb lendületet tud adni csapatának, s beválni látszottak változtatásai, hiszen Novák Zsombor a 63. percben előnyhöz juttatta a piros-feketéket.

Már-már úgy érezhette a Lőrinc, hogy ismét ünnepelhet, amikor jött Winkler, s a 85. percben pontot mentett a kanizsaiaknak.

Nagykanizsa–Szentlőrinc SE 3–3 (2–2)
Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 22. forduló.
Szentlőrinc: Szmola – Miklós, Keresztes B., Tamás L., Kiss-Szemán – Medgyesi (Havas, 85.), Kesztyűs (Hleba, a szünetben) – Helesh (Németh M., a szünetben), Kiss K. (Múcska, a szünetben), Pataki – Csörgő R. (Novák Zs., 56.) Vezetőedző: Pichler Gábor.
Gólszerzők: Lőrincz (18.), Kondor (24.), Winkler (85.), ill. Csörgő R. (26.), Tamás L. (40.), Novák Zs. (63.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában