Labdarúgás

2024.03.03. 20:30

Kiütés: lecseréltette magát a bólyi kapus, mert semmi dolga nem volt

Móga Richárd

Forrás: PVSK

Fotó: RONASIFOTO

Eseménydúsan és izgalmasan alakult az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság tizenhatodik fordulójának szombati játéknapja, de vasárnapra csak a gála maradt, ugyanis a Bóly valósággal átgázolt a pécsi sereghajtón, ráadásul idegenben.

A dominanciát jól mutatja, hogy a vendégcsapat kapusának, Dósa Tamásnak gyakorlatilag dolga sem volt, így a hálóőr lecseréltette magát. Továbbá különösen fájó lehet, hogy a nyolcvanhatodik percben Erdélyi a felező és a bal oldali oldalvonal találkozásánál „belebikázott”, a labda pedig a kint álló Winkler felett a hálóba hullott. Kegyelemdöfés volt ez a PVSK számára.

PVSK–Bólyi SE 0–6 (0–2)
Pécs. Vezette: Mehringer (Gazdag, Földi). PVSK: Winkler – Kerényi, Varga D., Tornyos, Mitrovik – Pánovics, Farkas, Budavári, Nagy J. – Duraku, Sziládi. Vezetőedző: Schneider Gábor. Bólyi SE: Dósa – Stefán, Pauk, Marton, Szíjas – Bódis, Szentmártoni, Nagy Zs., Menyhei – Zsebe D., Kutor. Vezetőedző: Horváth Dávid.
Gólszerzők: Tornyos (11. – öngól), Zsebe D. (24., 71.), Stefán (60.), Kutor (61.), Erdélyi (86.).

Schneider Gábor, a PVSK vezetőedzője a klub hivatalos oldalának: – Ki lehet kapni, mert a sportban mindig is voltak, és lesznek is vesztesek. A mai napon a sportemberre jellemző összes tulajdonságból csődöt mondtak a játékosaim, és ez jobban fáj nekem, mint a vereség. Elvihetném egyedül a történetet, de nem teszem meg, nekem tiszta a lelkiismeretem. Nem az a tökös gyerek, aki az ütést adja, hanem az, aki kapja, majd feláll. A jövő hét sok mindenre választ ad.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában