Labdarúgás

2024.03.03. 16:21

Nem tudta megszerezni első pontját Mátyus Jánossal a PMFC

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nem tudta megszerezni első győzelmét Mátyus János a PMFC  labdarúgócsapatának kispadján az NB II. 23. fordulójában, amely így már épp csak a kieső zóna felett van. 

Először egy bedobást követően talált be a Gyirmót Helesfay kapujába. Ugyan a pécsi hálóőr Medgyes lövését még bravúrral hárította, Hudák Dávid ismétlésébe már nem érhetett bele a 73. percben. Nem telt el sok idő, amikor újra a hálóba kellett nyúlnia, a 77. minutumban Adamcsek lekészítését Madarász lőtte hét méterről a bal alsóba. 

A találkozó végén Harsányi 18 méterről egy szabadrúgást a jobb felsőbe vágott, de ez csak fájdalomdíjnak volt elég.

GYIRMÓT–PMFC 2–1 (0–0)
Labdarúgó NB II., 23. forduló. Győr-Gyirmót, 585 néző. V.: Farkas (ifj. Varga G., Nagy V.). 
GYIRMÓT: Hársfalvi – Polgár, Hudák D., Lányi, Helembai – Szőke G. – Soltész D., Kovács D. (Molnár J., 57.), Madarász, Medgyes Z. – Erdei M. (Adamcsek, 57.) Vezetőedző: Tamási Zsolt. 
PMFC: Helesfay – Takács Zs., Szekszárdi, Pejovics, Lacza (Gera Z., 56.) – Terbe, Bachesz (Bukovics A., 82.) – Szabó M. (Vas B., 82.), Harsányi, Miknyóczki (Varga B., 79.) – Tóth-Gábor. (Rácz B., 56.) Vezetőedző: Mátyus János.
Gsz.: Hudák D. (73.), Madarász (77.), ill. Harsányi (85.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában