Labdarúgás

2024.03.11. 10:26

PMFC: Korántsem szerencsés, amit a kiállított Mátyus tett a meccs után

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Háromszor is villant a piros lap a PMFC labdarúgócsapatának vasárnap a BVSC-Zugló ellen az NB II. 24. fordulójában. Előbb Szekszárdit, majd Krauszt, s vele együtt Mátyus János vezetőedzőt küldte el a játékvezető. A fővárosiak az első kiállításnál büntetőből szerezték meg a vezetést, de a Pécs emberhátrányban is egalizált, végül kettős emberhátrányban is megtartott egy pontot.

– Az korántsem szerencsés, ha egy ilyen rangadó jellegű mérkőzésen nem nyer a csapat, de az edző gratulál a játékosoknak, én mégis megtettem – jelentette ki Mátyus János a találkozót követően. – Nyolc mezőnyjátékossal is helytálltunk, és nagyon fontos pontot szereztünk. Próbálok mindig őszintén kommunikálni a szurkolók felé. Az első két meccs után azt mondtam, a játékunk rendben van, csak ez eredménnyel nem párosult. Talán most volt az első olyan periódus, amióta itt vagyok, hogy az első félidő szinte teljes egészében nem játszottunk jól, sőt, taktikailag az ellenfél a középpályán fölénk nőtt. A szünetben változtattunk, és hál' Istennek ez be is jött. A  második játékrészben remek szellemben és jó minőségben futballoztunk. Sajnos jött kettő plusz egy kiállítás, ami nem jó. Amúgy is sok sebből vérzünk, de szereztünk egy pontot, s bízom benne, innentől meg fogunk indulni felfelé!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában