Labdarúgás

2024.04.29. 11:47

Bajnok lett a Palotabozsok és a Hosszúhetény labdarúgócsapata

Móga Richárd

Forrás: Palotabozsok SE

Fotó: Hock Máté

A Hosszúhetény és a Palotabozsok is aranyérmet ünnepelhetett a hétvégén az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban, ugyanis a két baranyai együttes az újabb három pont bezsebelésével behozhatatlan előnyre tett szert.

A Czibulka-csoport győztese hazai környezetben aratott magabiztos győzelmet a Bányász ellen, ráadásul már a szombati játéknapon, így vélhetően emlékezetesre sikeredett az este. Hasonlóan járt a Dárdai-csoport bajnoka is, annyi különbséggel, hogy Geresdlakon sikerült bebiztosítani a végső győzelmet.

A többi pályán is kiszakadt a gólzsák, a legnagyobb arányú győzelem az Egerág nevéhez fűzhető, de volt olyan kiélezett, izgalmas párharc, ahol csupán egyetlen találattal bizonyult jobbnak a győztes fél. A szezon hátralévő részében a Csík-csoport aranyérmesére kíváncsi mindenki, de az is lázban tartja a vármegyei labdarúgás szerelmeseit, hogy a Palotabozsok veretlen marad-e a végéig.

Czibulka-csoport (12 csapat), 20. forduló: Hosszúhetény–Bányász 6–1, Hidas–Mágocs 2–1, Bogád-Pogány–Olasz 1–3, Egerág–Orfű 7–1, Újpetre–Szászvár 5–2, Szalánta–Sásd 4–2.
Csík-csoport (12), 20. forduló: Gyód–Szigetvár 2–2, Kishárságy–Pellérd 1–3, Kökény–Szabadszentkirály 3–2, Nagydobsza–Hobol 4–1, Baksa–Misinai Sasok 2–4, Vajszló–Mozsgó 5–1.
Dárdai-csoport (10), 20. forduló: Geresdlak–Palotabozsok 0–5, Babarc–Kölked 4–2, Görcsönydoboka–Lippó 2–3, Báta–Szársomlyó 2–4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában