Labdarúgás

2024.04.01. 19:06

Három pécsi, három siklósi és három villányi játékos is ott van a legjobbak között

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Amelyik labdarúgócsapat gólt szerzett a hétvégén az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszadik fordulójában, mind behúzta a három pontot.

A legtermékenyebb a Lovászhetény-Pécsvárad volt, méghozzá egyik legfőbb riválisa ellen. Varga László szerint játékosai közül bárki helyet érdemelt volna a forduló legjobbjai között, de nálunk Fiáth Péter és Szentes Krisztián emelkedett ki igazán.

A PVSK otthonában a Siklós diadalmaskodott Pólics különleges találatával. A gólszerző mindvégig keményen dolgozott, de Gyimesi és Patkó is sziporkázott.

A PTE PEAC II. ismét győzött, így továbbra is Molnár Gábor alakulata a liga legjobb formájában lévő együttese. Három pécsi mattolt, mindhárman a hétvége válogatottjában találják magukat.

A listavezető otthonában a Komló hatalmasat küzdött, sőt, a mutatott játék alapján legalább egy pontot megérdemelt volna Turi Zsolt brigádja, de az utolsó pillanatban Wiesner büntetőből betalált, s ezzel begyűjtötte a három pontot az éllovas. Szabó Barnabás kiválóan védett, Kovács Kristóf magas szinten futballozott, Wiesner pedig higgadt maradt a kiélezett helyzetekben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában