Ökölvívás

2024.04.02. 14:00

Napokon át bunyóznak: nagyszabású ökölvívó tornát rendez a Vasút

Kvanduk Bence

Forrás: PVSK

Felvonultatja az ifjú korosztályok legtehetségesebb ökölvívóit a napokban Pécsen a PVSK az utánpótlás Magyar Kupa. Szerdán 14.45-kor nyitják az eseményt, s rögtön azt követően megkezdődnek a selejtezők, amelyek csütörtökön és pénteken 14 órától zajlanak majd tovább. A döntők szombaton 10 órakor kezdődnek majd. Azaz négy napon át élvezhetik a sportág szerelmesei a bunyót. A rendező Vasút munkáját a Baranya Megyei Ökölvívó Szövetség, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, a PSN Zrt., valamint a Zsutipe2012 SE is segíti a szervezésben.

– Sajnos, ritkán van éles megmérettetés ezeknek a korosztályoknak, holott fejlődésük szempontjából ez nagyon fontos lenne Az esemény célja, versenyzési lehetőséget biztosítani az U12, serdülő és junior korosztályú ökölvívók részére – fogalmazott Alvics Gyula, a PVSK ökölvívó szakosztályának szakmai vezetője. – A kupára több mint 300 résztvevőt várunk az ország különböző ökölvívó egyesületeiből.

A megmérettetések helyszíne a PVSK Szamosi Nándor Sportcsarnok lesz a Verseny utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában