Kosárlabda

2024.04.13. 09:12

Pontot tehet a párharc végére a Panthers

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Letette az alapokat a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata ahhoz, hogy két mérkőzést követően az NB I. B. Piros-csoportos rájátszásának következő körébe léphessen a TF-Budapest ellen. 

A Panthers egy parádés első félidővel száguldott el ellenfele mellett, s hiába volt gyengébb a fordulás után, a fővárosiaknak már nem volt esélye egyenlíteni sem. Vasárnap 18 óra 30-as kezdéssel pedig feltehetik Frankék a pontot az i-re. Egy újabb sikert követően már nyugodtan figyelhetik a többiek eredményeit. 

Mint ismert, a Vasas és az Újbuda MAFC is vereséggel kezdett hazai pályán. Előbbit a Cegléd, utóbbit a Nyíregyháza verte. A Vasút mellett csupán a Szigetszentmiklós védte meg hazai pályáját a Fót ellen, így a két legnagyobb riválisnak – ha túl tudnak jutni az első körön – máris egy meccsel több lehet majd a lábában. 

– Kicsit keserű szájízzel maradtunk, nem vagyok elégedett azzal, ahogy a második félidőben teljesítettünk – fogalmazott Szrecsko Szekulovics vezetőedző az első találkozót követően. – Nem koncentráltunk, sok labdát adtunk el. Amit felépítettünk az első félidőre, abból sokat romboltunk a másodikra. Nem szeretem ezt, javítjuk a hibáinkat, vasárnap kemény mérkőzésre számítok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában