Labdarúgás

2024.04.23. 17:30

Sörözés miatt büntettek meg két baranyai labdarúgócsapatot

Móga Richárd

Forrás: https://sport.szekelyhon.ro/

Az elmúlt időszakban az Magyar Labdarúgó-szövetség Baranya Vármegyei Igazgatósága még tüzetesebben vizsgálja a baranyai labdarúgócsapatokat, betartatva ezzel az előírt szabályokat.

A legaktuálisabb közlönyből kiderül, hogy a Lánycsók és a Nagykozár is írásbeli figyelmeztetésben részesült, amiért az együttes nem rendelkezett cserekártyákkal a mérkőzésen, Hidason pedig pénzbüntetésnek is eleget kell tenni (10.000 forint), ugyanis a jegyzőkönyv alapján a sportszervezet sportszakemberei (rendezői) sportszerűtlenül viselkedtek a játékvezetőkkel szemben, a rendezői feladatokat nem megfelelően látták el, továbbá a játékvezetőket a pályára lépéskor és a pálya elhagyásakor nem kísérték.

Mindenesetre ami leginkább szemet szúrhatott sokaknak, hogy két vármegye hármas csapat, a Sásd és a Hidas is írásbeli figyelmeztetést kapott. Előbbi azért, mert a nézők üveges sört fogyasztottak a nézőtéren, utóbbinál pedig a dobozos sör is előkerült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában