Kézilabda

2024.05.21. 16:42

Elköszönt vezetőedzőjétől a Komló

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Bejelentette a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata, hogy ugyan elérte célját, az NB I.-ben való bennmaradást, közös megegyezéssel szerződést bontott Marosán György vezetőedzővel, aki a nap folyamán értékelte az idényt a klub felületein.

– A legfontosabb, hogy elértük célunkat, megőrizte a csapat NB I.-es tagságát – fogalmazott Marosán. – El kell mondani, hogy a bennmaradás szempontjából az elmúlt 10 év legnehezebb bajnokságát zártuk. Egész évben megtapasztaltuk, hogy milyen hátrányt jelent, ha egy meghatározó játékos kiesik – ez folyamatosan problémát okozott. Ezt legyőzve értük el – a korábbi évekkel ellentétben nem hátra dőlve, nem nyugalomban - a bennmaradást. Ez volt sajnos idén a realitás.

Büszke és nyugodt érzésekkel zárom le ezt az időszakot, mert nehéz körülmények között sikerült az elsőosztályban tartani a Komlót. Büszkeséggel tölt el, hogy tovább nőhet a virágoskert, amit ezentúl más locsolgat. 

– tette hozzá. – De ugyanúgy szépen virágozni fog tovább a komlói kézilabda. Én szívesen térek ide vissza, és nagyon nagy szurkolója leszek a Komlónak. Örülök, hogy ilyen játékosokat és vezetőket ismerhettem meg, és együtt dolgozhattam velük. Rendkívül büszke vagyok a közvetlen szakmai stábomra, amilyen emberi és szakmai kvalitásokkal, munkabírással dolgoztak a kollegáim. Köszönöm mindenkinek, aki segített a céljaink elérésében. Jó szerencsét!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában