Labdarúgás

2024.05.17. 11:03

Jön az utolsó tánc a vármegye háromban, nagyon sok megválaszolatlan kérdés van még

Móga Richárd

Fotó: Für Henrik

Utolsó fordulójához érkezett az AutoCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokság, és még rengeteg kérdés van. 

A Dárdai-csoportban csonka fordulót rendeznek már csak a hétvégén, többek között a veretlenül bajnokságot nyerő Palotabozsok már nem meccsel, de három összecsapást még tartogat izgalmat. Leginkább a Borjád hajthat a Lippó ellen, ugyanis a bronzéremhez legalább egy pontot kellene szereznie az együttesnek. 

A Czibulkában az első hely már rég elkelt, de a dobogó többi fokáért hatalmas a küzdelem, nem is lehetne megjósolni a végső sorrendet. A Csík-csoportban egyetlen lényegi kérdés maradt, de talán a legfontosabb. Ki lesz a bajnok? Ha a listavezető Vajszló nem hibázik, akkor a címvédő Misinai Sasok tehetetlenné válik. 

Czibulka-cs. (12), 12. kör: Sásd–Mágocs, (05. 19., 15.30), Szászvár–Bányász, Orfű–Hosszúhetény, Olasz–Hidas, Szalánta–Újpetre, Bogád-Pogány–Egerág (mindegyik 17.30). 
Csík-cs. (12), 12. kör: Mozsgó–Szigetvár, Misinai S.–Pellérd, Hobol–Kishárs., Szabadszent.–Gyód, Vajszló–Baksa, Kökény–Nagyd. ( 05. 19., 17.30). 
Dárdai-cs. (10), 12. kör: Lippó–Borjád, Geresdlak–Báta, Babarc–Görcsönydoboka (mindhárom 05. 19., 17.30).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában