Kézilabda

2024.05.25. 09:14

Még egyszer utoljára feldüböröghet a tábor

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Eljött az a pillanat, amelyet még sokáig emlegethetnek a Kozármisleny KA női kézilabdacsapatának tagjai, az utolsó NB I.-es mérkőzésre készülnek így együtt, hiszen már korábban eldőlt, hogy búcsúzik egy időre az együttes az élvonaltól. Ugyanakkor arról, hogy ez a keserű pillanat édessé változik-e leginkább a szurkolók tehetnek majd, akik mindig a gárda mögött álltak. Ha szokásukhoz híven űzik az együttest a szombaton 19 órakor kezdődő találkozón az MTK Budapest ellen, akkor mindenki boldogan, mosollyal az arcán távozhat majd. A játékosok pedig meg fogják majd ezt hálálni azzal, hogy a hatodik ellen is kiteszik a szívüket a pályára.

– Nagyon hosszú utat jártam be, míg eljutottam idáig az egyesülettel –kezdte a pályafutása utolsó meccsére készülő Halász Bernadett. – Nagyon sokat köszönhetek azoknak, akik végig támogattak. Rendkívül furcsa érzés lesz utoljára felhúzni a mislenyi mezt, és felmenni arra a pályára, amin egész életemben játszottam. Szeretném élvezni az utolsó meccsemet, és jó szájízzel befejezni a pályafutásomat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában