Kosárlabda

2024.05.25. 14:26

Repülőgyár segíti a szárnyalást

Kvanduk Bence

Göbl Gábor, a csapatot működtető RKA Kosárlabda Kft. ügyvezetője és Boros László, a Magnus Aircraft Zrt. vezérigazgatója

Forrás: NKA Universitas Pécs

Egymásra talált a Nemzeti Kosárlabda Akadémia, illetve a Pécs-Pogány székhelyű Magnus Aircraft Zrt. Az innovatív, kompozit repülőgépeket fejlesztő, gyártó és forgalmazó vállalkozás az NKA Universitas Pécs férfikosárlabda-csapatának lesz a szponzora, amely újonc idényében a hatodik helyen végzett az élvonalban.

– A Magnus Aircraft számára mindig fontos volt a társadalmi szerepvállalás Pécs életében – fogalmazott Boros László, a társaság vezérigazgatója. – Igaz volt ez eddig az oktatásra, most pedig a sportra is. Boldogan társulunk azokkal a szervezetekkel, amelyek emelik a város nívóját, és hiszünk az együttműködések erejében! Régóta nyomon követjük a Rátgéber Akadémia példaértékű működését, különös tekintettel arra, ahogy a fiataloknak példát mutatnak, és lehetőséget nyújtanak a fejlődésre, a kiteljesedésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában