Vívás

2024.06.05. 12:39

Az eddigi legjobb eredményüket hozták össze

Kvanduk Bence

Forrás: Villa Complov SC

Az eddigi legjobb csapatszereplését teljesítette a komlói Villa Complov SC a felnőtt országos bajnokságon.

Az év legnagyobb hazai vívóversenyén a komlóiak a férfi párbajtőr versenyszámaiban voltak érdekeltek. Az egyéni küzdelmekben Szokol Balázs a 77., Mahler Balázs a 101., Sulyok Bálint pedig a 132. helyen végzett a 152 fős mezőnyben. A csapatversenyben a Gálffy Gyula, Mahler Balázs, Szokol Balázs összeállítású csapat 45-42 arányban alulmaradt a győri Angels együttesével szemben, így a 17. helyen végzett 26 indulóból, ami a klub eddigi legjobb helyezése a felnőtt országos bajnokságok során.

A Gerevich Aladár Sportcsarnokban a PTE-PEAC női párbajtőrcsapata is megmérette magát a Jakobi Júlia, Lippai Diána, Machlik Míra összeállításban. A tizenhat között vívott csatájukat elvesztették a Vasas ellen 45–35-re, a 10. helyen zárták a tornát.

Még május elején Debrecenben lépett pástra a Villa Complov SC vívója, Szokol Balázs a Békessy Béláról elnevezett szabadidős párbajtőrversenyen. A csoportkörben 3 győzelmet és 2 vereséget szerzett, amit a táblán egy győzelem, majd egy vereség követett, így Szokol a 15. helyen végzett 44 indulóból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában