HĂ­rek

2004.10.15. 13:12

Csillagok

BAMA

A zenész elutazott, de marad a Megasztårban
Presser GĂĄbor MexikĂłban tartĂłzkodik. AzĂ©rt persze nem kell aggĂłdni, hogy a hamarosan indulĂł MegasztĂĄr a nĂ©pszerƱ zsƱritag nĂ©lkĂŒl marad. A zenĂ©sz Ășgy ment el, hogy több rĂ©szt rögzĂ­tettek.

FebruĂĄrtĂłl Ășj sorozat: sok beteggel a KĂłrhĂĄz
A TV2 hatalmas titoktartĂĄs mellett szervezi szappanoperĂĄjĂĄt. A szĂ­nĂ©szvĂĄlogatĂĄsra  hatĂĄron tĂșli magyar szĂ­nĂ©szeket is meghĂ­vtak.
A siker Ă©rdekĂ©ben meghĂ­vtĂĄk volna Natalia OreirĂłt is, jĂĄtssza el az egyik beteget. Az ötletet azonban elvetettĂ©k, mert drĂĄga a szĂ­nĂ©sznƑ. FebruĂĄrban kerĂŒlnek kĂ©pernyƑre az elsƑ epizĂłdok.

MegszĂŒletett a VV-elsƑ elsƑ kislĂĄnya
Az RTL-es ValĂł VilĂĄg elsƑ nyertese, MĂ©szĂĄros Szabolcs apa lett. A valĂłsĂĄgshow-szereplƑ volt mĂĄr mƱsorvezetƑ, nemrĂ©g pedig ZuglĂłban pĂĄrttisztsĂ©gben befutĂł lett. Ám a legnagyobb öröme, hogy megszĂŒletett kislĂĄnya, a hĂĄromkilĂłs ZoĂ©.

ÍrĂĄsra adta fejĂ©t RĂ©ka Ă©s Veronika
A BarĂĄtok közt cĂ­mƱ napi sorozat kĂ©t kismamĂĄja, FarkashĂĄzi RĂ©ka Ă©s Juga Veronika kitalĂĄlta, könyvet Ă­r. MĂ©ghozzĂĄ aprĂł gyermekeik Ă©teleinek receptjeit vetettĂ©k papĂ­rra, no meg tanĂĄcsokkal lĂĄttĂĄk el a hasonlĂł cipƑben jĂĄrĂł mamĂĄkat. A könyv biztos siker.

Hírlevél feliratkozås
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb hĂ­reirƑl! Adja meg a nevĂ©t Ă©s az e-mail-cĂ­mĂ©t, Ă©s mi naponta elkĂŒldjĂŒk Önnek a legfontosabb hĂ­reinket!