HĂ­rek

2004.10.22. 01:12

Csillagok

BAMA

Tizenegy kiló fogyås röpke hat hét alatt
Több mint tĂ­z kilĂłt fogyott hat hĂ©t alatt KaszĂĄs GĂ©za, a Receptklub mƱsorvezetƑje. Rendszertelen Ă©letmĂłdja miatt kĂ©nyszerĂŒlt diĂ©tĂĄra. KaszĂĄs a francia mĂłdszert vĂĄlasztotta, amely hetekig csak a hĂșsevĂ©st engedĂ©lyezi.

Sas nem kedveli  Tom Cruise-t
Los Angelesben hĂĄrommilliĂł dollĂĄrbĂłl Ășjra leforgatja Sas TamĂĄs a SzerelemtƑl sĂșjtva cĂ­mƱ kamaradrĂĄmĂĄjĂĄt. A film eredeti vĂĄltozata a rendezƑ szerint nagy sikert aratott a tengerentĂșlon. Az egyik fƑszerepet csak azĂ©rt nem Tom Cruise jĂĄtssza, mert Sas TamĂĄs nem kedveli.

 

 

Az olasz macsó könyvbe önti az itåliai ízeket
Gianni Annoni, a Tv2 nĂ©pszerƱ mƱsorvezetƑje ezĂșttal szakĂĄcskönyvet Ă­r. MĂ©ghozzĂĄ az olasz konyha remekeit ĂĄllĂ­tja sorba. De nem csak receptek, hanem az ahhoz tartozĂł rĂ©giĂłk kĂŒlönlegessĂ©geirƑl is szĂłt ejt. JĂł Ă©tvĂĄgyat!

Bagoly tĂ­pusnak  tartja magĂĄt a mƱvĂ©sznƑ
Éjszaka vĂĄlik Ă©berrĂ©. EzĂ©rt szerette meg PogĂĄny Judit Armit, a fĂŒles baglyot. A madĂĄrnak rĂĄadĂĄsul nincs pĂĄrja. A budapesti ĂĄllatkertben Ă©l, Ă©s a szĂ­nmƱvĂ©sznƑ örökbe fogadta. De vĂ©dence mĂ©g 80 denevĂ©r, Ă©s a rejtƑzködƑ kuszkusz is. A mƱvĂ©sznƑ szerint fel kell karolni a mĂĄssĂĄgot, gyĂĄmolĂ­tani kell a gyengĂ©ket.

Hírlevél feliratkozås
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb hĂ­reirƑl! Adja meg a nevĂ©t Ă©s az e-mail-cĂ­mĂ©t, Ă©s mi naponta elkĂŒldjĂŒk Önnek a legfontosabb hĂ­reinket!